Dobbeltsidet indbygnings Biopejse indsatser - Synlig fra 2 rum

ignoRa Bellina indbygnings biopejse Dobbeltsidet

Se flere billeder ved at klikke på billedet ovenfor

ignoRa Bellina biopejs

Indbygnings biopejse indsats - Gennemgående dobbeltsidet - Synlig fra 2 rum.

Bredde 55 -250cm. Højde 50 - 100cm. Dybde 17 - 50cm

Vælg rammetykkelse på mellem 3cm og op til 10cm

Biopejsen produceres til dig, og kan derfor leveres i lige det mål du ønsker.

Beskrivelse:

ignoRa Bellina indbygnings biopejs, udtrykker sig virkeligt flot, med sin smalle ramme og enkle design. Rammen er udført i komplet elegant rustfrit stål eller malet komplet i sort thermolak. Denne flotte biopejs, kan leveres både gennemgående, så den er synlig fra 2 rum, eller enkeltsidet, men monteret bagside, så den er synlig fra 1 rum. Der er også mulighed for glaspakke på en eller begge sider.

De forskellige udgaver af denne biopejs i "dropdown menuen", er blot pris eksempler. Vi kan levere den i lige de mål og udformning du ønsker, så kontakt os for et godt tilbud. 

Indbygning:

ignoRa Bellina biopejse indsats kan nemt indbygges i alle vægtyper, med vægdybde mellem 17 - 50cm. Vi producerer den på lige de mål du ønsker.

Ved montering af denne biopejs er det vigtigt at den planlægges ind i processen, da der skal laves ekstra plads til brænderen, i væggen under biopejsen. Brænderen er 10cm høj og rammen på pejsen kun 5cm, så derved vil brænderen stikke ud 5cm under selve biopejsen. Dette skjules ved montering af vægbeklædningen, så det ikke er at se på det flotte færdige resultat. 

Biopejsen indsættes i hullet og skummes i hjørnerne, som eks. ved vindues montering. Derefter kan vægbeklædningen færdiggøres, og der kan fuges der med varmebestandig fuge omkring biopejsen.    

Valgmuligheder:

ignoRa Bellina leveres standard med ramme i komplet rustfrit stål, eller malet i sort thermolak. Der er ingen prisforskel på de 2 overflade typer.

Biopejsen bliver standard leveret uden glas, men hvis du ønsker glas kan dette nemt tilvælges, til den ene eller til begge sider af biopejsen. Der er mulighed for at få, både halvglas samt heltglas til biopejsen. Hvis der vælges fuldglas eller lukket bagside på den ene side, kan der dog maksimalt vælges halvglas til den anden side, da biopejsen skal kunne få ilt, samt komme af med varmen.

Den bliver som standard leveret med 1 stk ignoRa brænder, men du kan også vælge om du vil have biopejsen leveret med 2 eller 3 stk ignoRa brændere. Hvis du vil have 2 stk brændere kræver dette en minimums længde på 100cm og ved 3 stk brændere 140cm     

Tilbehør:

ignoRa Halvglas
ignoRa Helglas
Ekstra ignoRa Brændere

Specifikation:

• Gennemgående indbygnings biopejs indsats - Synlig fra 2 rum

• Dimensioner: Bredde 55 til 250cm. Højde 50cm til 100cm. Dybde 17 til 50cm. Vægt 30-75kg.

• Effekt: 3kw pr brænder.

• Brænder: 2 Liters ignoRa burner box 35 med justerbar flamme

• Brændetid: 4 - 7 timer

• Materiale: Komplet rustfrit stål eller varmefast sortmalet stål.

• Producent: ignoRa 

• Designer: Morten Ejby

Levering:

Biopejsen leveres fragtfrit til brofaste øer i Danmark.

Kontakt os vedr. leveringstid på denne biopejs

Video af biopejsen:

15,995.00 DKK

Levering: ca 5 dage

Alle ovenstående indbygnings biopejse er dobbeltsidet og bliver leveret gennemgående uden bagside. 

På denne måde får du "tunnelsyn" direkte igennem biopejsen, til et andet rum, eller til den anden side af din halvmur.

Hvis du vil i gang med en ombygning, eller skal bygge nyt hus, så har du muligeden for at planlægge en rigtig flot biopejs ind i projektet. 

Det er meget nemt at indbygge vores indbygnings biopejse indsatser, i alle væg typer.

Du er meget velkommen til at kontakte os, og tage en snak om netop jeres projekt.

Dobbeltsidet biopejs

Ved dobbeltsidet biopejs menes, at indbygnings biopejsen kan bygges ind i en væg, mellem 2 rum, eller i en halv mur, så den er synlig eksempelvis fra både køkken og stue.

Biopejse indsatsen bliver derved bygget ind i væggen, så den ikke hænger udenpå væggen, men i stedet er bygget ind, så den sidder næsten flat med væggen, og ikke fylder så meget ude i rummet.

Når indbygnings biopejsen så er monteret, kan man kiggen direkte igennem denne, som en slags "tunnelsyn" fra det ene rum til det andet. Dette giver en rigtig flot effekt, og skaber rum og luftighed i dit hus.

På flere modeller kan også vælge at få halv eller helt glas monteret på biopejsen, så der stadig er noget adskildelse.

Montering af indsatser

Det er meget nemt at bygge vores dobbeltsidet biopejse indsatser ind en væg.

Flere af vores standard biopejse, kan monteres direkte ind i et hul i væggen, og blot fuges med varmebestandig fuge.

Andre indbygnings biopejse indsatser, skal planlægges med i projektet, og væggen bygges med op omkring biopejsen. 

Kontakt altid bio-pejse.dk i god tid når du skal til at planlægge, at montere af en indbygget biopejse indsats. 

Bio-pejse.dk anbefaler altid at i får jeres indbygnings biopejs hjem inden i laver hullet i væggen, så i er sikre på at hullet er lavet korrekt i forhold til at biopejsen skal passe, når i monterer denne.

Læs mere om montering og brug på Om Biopejse eller i bruger manualerne for ignoRa eller Horusbio.

Højeste kvalitet

Hos bio-pejse.dk forhandler vi kun de bedste højkvalitets biopejse. Vores biopejse er certificeret og lever op til de nye EU standarder fra September 2015

Der er meget stor forskel på kvalitet og sikkerhed når det gælder biopejse. Markedet er desværre de senere år blevet oversvømmet af farlige og usikre biopejse, som hverken er certificeret eller lever op til de nye EU standarder. Desværre har dette gjort at flere folk er kommet til skade eller generalt bare har haft dårlige oplevelser med sin biopejs. 

Vi anbefaler derfor KUN at købe en certificeret biopejs som lever op til de nye EU standarder. Bio-pejse.dk forhandler kun sikre og certificeret biopejse.

Du er velkommen til at kontakte os inden køb, da det kan være svært at se på billeder på nettet om biopejsen er af ordentligt kvalitet.

Vores håb er at de billige usikre "kina" modeller vil udgå af markedet, i løbet af nogle år. Dersværre ses der stadig mange af disse modeller på markedet, trods at de ikke lever op til de nye EU standarder.