Dobbeltsidet indbygnings Biopejse indsatser - Synlig fra 2 rum

Alle ovenstående indbygnings biopejse er dobbeltsidet og bliver leveret gennemgående uden bagside. 

På denne måde får du "tunnelsyn" direkte igennem biopejsen, til et andet rum, eller til den anden side af din halvmur.

Hvis du vil i gang med en ombygning, eller skal bygge nyt hus, så har du muligeden for at planlægge en rigtig flot biopejs ind i projektet. 

Det er meget nemt at indbygge vores indbygnings biopejse indsatser, i alle væg typer.

Du er meget velkommen til at kontakte os, og tage en snak om netop jeres projekt.

Dobbeltsidet biopejs

Ved dobbeltsidet biopejs menes, at indbygnings biopejsen kan bygges ind i en væg, mellem 2 rum, eller i en halv mur, så den er synlig eksempelvis fra både køkken og stue.

Biopejse indsatsen bliver derved bygget ind i væggen, så den ikke hænger udenpå væggen, men i stedet er bygget ind, så den sidder næsten flat med væggen, og ikke fylder så meget ude i rummet.

Når indbygnings biopejsen så er monteret, kan man kiggen direkte igennem denne, som en slags "tunnelsyn" fra det ene rum til det andet. Dette giver en rigtig flot effekt, og skaber rum og luftighed i dit hus.

På flere modeller kan også vælge at få halv eller helt glas monteret på biopejsen, så der stadig er noget adskildelse.

Montering af indsatser

Det er meget nemt at bygge vores dobbeltsidet biopejse indsatser ind en væg.

Flere af vores standard biopejse, kan monteres direkte ind i et hul i væggen, og blot fuges med varmebestandig fuge.

Andre indbygnings biopejse indsatser, skal planlægges med i projektet, og væggen bygges med op omkring biopejsen. 

Kontakt altid bio-pejse.dk i god tid når du skal til at planlægge, at montere af en indbygget biopejse indsats. 

Bio-pejse.dk anbefaler altid at i får jeres indbygnings biopejs hjem inden i laver hullet i væggen, så i er sikre på at hullet er lavet korrekt i forhold til at biopejsen skal passe, når i monterer denne.

Læs mere om montering og brug på Om Biopejse eller i bruger manualerne for ignoRa eller Horusbio.

Højeste kvalitet

Hos bio-pejse.dk forhandler vi kun de bedste højkvalitets biopejse. Vores biopejse er certificeret og lever op til de nye EU standarder fra September 2015

Der er meget stor forskel på kvalitet og sikkerhed når det gælder biopejse. Markedet er desværre de senere år blevet oversvømmet af farlige og usikre biopejse, som hverken er certificeret eller lever op til de nye EU standarder. Desværre har dette gjort at flere folk er kommet til skade eller generalt bare har haft dårlige oplevelser med sin biopejs. 

Vi anbefaler derfor KUN at købe en certificeret biopejs som lever op til de nye EU standarder. Bio-pejse.dk forhandler kun sikre og certificeret biopejse.

Du er velkommen til at kontakte os inden køb, da det kan være svært at se på billeder på nettet om biopejsen er af ordentligt kvalitet.

Vores håb er at de billige usikre "kina" modeller vil udgå af markedet, i løbet af nogle år. Dersværre ses der stadig mange af disse modeller på markedet, trods at de ikke lever op til de nye EU standarder.