Enkeltsidet indbygnings Biopejse indsatser - Synlig fra 1 rum

Horus Buildin biopejs indbygningsbiopejs - Enkeltsidet

Se flere billeder ved at klikke på billedet ovenfor

Horus Build in biopejs

Indbygnings biopejse indsats - Enkeltsidet - Synlig fra 1 rum.

Leveres i følgende mål:

Bredde 57cm. Højde 102cm. Dybde 40cm - 1stk brænder

Bredde 72cm. Højde 72cm.   Dybde 40cm - 1stk brænder

Bredde 102cm. Højde 72cm. Dybde 40cm - 1stk brænder

Bredde 142cm. Højde 72cm. Dybde 40cm - 2stk brænder

Beskrivelse:

Horus Build in indbygnings biopejs, er en perfekt biopejs til indbygning i skillevæg, ydermur eller lignende. Den giver et utroligt flot look, med sin 6cm ramme, udført i flot gennemgående rustfrit stål.

Denne biopejs, leveres som enkeltsidet med fastmonteret bagside, så den er synlig fra 1 rum. Den leverest standard med 1 stk lille glasfront foran brænderne.

Indbygning:

Horus Build in biopejse indsats kan indbygges i alle vægtyper, med vægdybde på min 40cm. Hvis din vægdybde ikke er min 40cm, kan du lave væggen så den passer til biopejsen. Biopejsen leveres kun på standardmål.

Ved montering af denne biopejs er det vigtigt at den planlægges ind i processen, da brænderen er dybere end selve biopejsen i bunden, så biopejsen skal først monteres, hvorefter man monterer den sidste vægbeklædning/opmuring.  

Valgmuligheder:

Horus Build in leveres standard med ramme i komplet rustfrit stål.

Biopejsen bliver standard leveret med 1 stk lille glas foran hver brænder. Der kan til denne biopejs ikke leveres fuld glas. Hvis man ønsker fuldglas har vi andre modeller der kan leveres med dette. Det er dog også muligt selv at få lavet et halv glas, som så kan blive bygget ind i væggen sammen med biopejsen. 

Den bliver som standard leveret med henholdsvis 1 stk eller 2 stk Horus brændere. Se ovenfor, under de forskellige mål, hvor mange brændere der er i hver model.    

Tilbehør:

Specifikation:

• Enkeltsidet indbygnings biopejs indsats - Synlig fra 1 rum

• Dimensioner: Se mål øverst. Vægt 26-44kg.

• Effekt: 3kw pr brænder.

• Brænder: 2 Liters Horus biobrænder med justerbar flamme

• Brændetid: 4 - 6 timer

• Materiale: Komplet rustfrit stål.

• Producent: Horusbio

• Designer: Paolo Grasselli

Levering:

Biopejsen leveres fragtfrit til brofaste øer i Danmark.

Kontakt os vedr. leveringstid på denne biopejs

12,995.00 DKK

Levering: ca. 5 dage

Alle ovenstående indbygnings biopejse er enkeltsidet og kan leveres med en lukket bagside. 

Du kan derfor bygge dem ind i en væg, så de er synlige fra 1 rum.

Hvis du skal i gang med en ombygning, eller bygge nyt hus, så har her den oplagte muliged for at planlægge en rigtig flot enkeltsiden biopejs indsats ind i projektet. 

Det er nemt at montere vores indbygnings biopejse indsatser, i alle vægtyper.

Du er meget velkommen til at kontakte os, og tage en snak om netop jeres projekt.

Enkeltsidet biopejs

Ved enkeltsidet biopejse forstås, at indbygnings biopejsen kan bygges ind i en væg i et´ rum. På den denne måde hænger biopejsen ikke udenpå væggen, men er bygget ind næsten flat med væggen og ikke fylder meget ud i rummet. De kan alle leveres med en lukket bagside, så de er synlige fra det rum de er monteret.

Dette giver et utroligt lækkert "clean look" Så har du mulighed for at lave et hul i væggen og indbygge din biopejs, bliver resultatet virkelig flot. 

Montering af indsatser

Det er nemt at montere vores enkeltsidet biopejse indsatser i en væg.

Nogle af vores standard biopejse, kan sættes direkte ind i et hul i væggen, og blot fuges med varmebestandig fuge, hvor andre biopejse indsatser skal det planlægges med i projektet, og væggen bygges med op omkring pejsen. 

Så kontakt altid bio-pejse.dk i god tid inden du planlægger at montere en indbygget biopejse indsats. 

Vi anbefaler altid at i får jeres biopejs hjem, inden i laver hullet i væggen, så i er sikre på at hullet er lavet korrekt i forhold til at biopejsen skal passe ind i det.

Læs mere om montering og brug på Om Biopejse eller i bruger manualerne for ignoRa eller Horusbio.

Højeste kvalitet

bio-pejse.dk forhandler kun højkvalitets biopejse. Vores biopejse er certificeret og lever op til de nye EU standarder fra September 2015

Der er utrolig stor forskel på biopejs mærker, når det gælder kvalitet og sikkerhed. Markedet er desværre de senere år blevet oversvømmet af dårlige og usikre biopejs, som hverken er sikre eller certificeret. Det har desværre gjort at en del folk, har fået dårlig erfaring med biopejse, samt flere er kommet til skade. 

Derfor anbefaler vi KUN at købe en certificeret biopejs, og at i kontakter os inden køb, da det kan være svært at se på billeder på nettet om biopejsen er af ordentligt kvalitet.

Det er vores håb at de billige usikre "kina" modeller vil udgå af markedet, i løbet af nogle år, men dersværre ser vi stadig at mange sælger disse, trods at de ikke lever op til de nye EU standarder.

Bio-pejse.dk sælger kun sikre og certificeret.