Enkeltsidet indbygnings Biopejse indsatser - Synlig fra 1 rum

ignoRa Bellina indbygnings biopejse Enkeltsidet

Se flere billeder ved at klikke på billedet ovenfor

ignoRa Bellina biopejs

Indbygnings biopejse indsats - Enkeltsidet - Synlig fra 1 rum

Bredde 55 til 250cm. Højde 50 til 100cm. Dybde 17 til 50cm

Vælg desuden også rammetykkelse på mellem 3cm og op til 10cm

Biopejsen produceres til dig, og kan derfor leveres i lige det mål du ønsker.

Beskrivelse:

ignoRa Bellina indbygnings biopejs, udtrykker sig virkeligt flot, med sin smalle ramme og enkle design. Rammen er udført i komplet elegant rustfrit stål eller malet komplet i sort thermolak. Denne flotte biopejs, kan leveres både som enkeltsidet biopejse, med monteret bagside, så den er synlig fra 1 rum (som på billeder). Den kan også leveres gennemgående uden bagside, så den er synlig fra 2 rum. Der er også mulighed for glaspakke på en eller begge sider.

De forskellige udgaver af denne biopejs i "dropdown menuen", er blot pris eksempler uden bagside og glas. Vi kan levere den i lige de mål og udformning du ønsker, så kontakt os for et godt tilbud. 

Indbygning:

ignoRa Bellina enkeltsidet biopejse indsats kan nemt indbygges i alle vægtyper, og kræver kun min. 17cm fridybde i væggen. Vi producerer den på lige de mål du ønsker.

Ved montering af denne biopejs er det vigtigt at den planlægges ind i processen, da der skal laves ekstra plads til brænderen, i væggen under biopejsen. Brænderen er 10cm høj og rammen på pejsen kun 5cm, så derved vil brænderen stikke ud 5cm under selve biopejsen. Dette skjules ved montering af vægbeklædningen, så det ikke er at se på det flotte færdige resultat. 

Biopejsen indsættes i hullet og skummes i hjørnerne, som eks. ved vindues montering. Derefter kan vægbeklædningen færdiggøres, og der kan fuges der med varmebestandig fuge omkring biopejsen.    

Valgmuligheder:

ignoRa Bellina leveres standard med ramme i komplet rustfrit stål, eller i sort thermolak. Der er ingen prisforskel på de 2 overflade typer.

Biopejsen bliver standard leveret uden glas, men hvis du ønsker glas kan dette nemt tilvælges, i form af halvglas på frontsiden af biopejsen. Grunden til at der kan monteres halvglas og ikke helglas, er at biopejsen skal kunne få ilt, samt komme af med varmen.

Den bliver som standard leveret med 1 stk ignoRa brænder, men du kan også vælge om du vil have biopejsen leveret med 2 eller 3 stk ignoRa brændere. Hvis du vil have 2 stk brændere kræver dette en minimums længde på 100cm og ved 3 stk brændere 130cm     

Tilbehør:

ignoRa Glaspakke
Ekstra ignoRa Brændere

Specifikation:

• Enkeltsidet indbygnings biopejs indsats - Synlig fra 1 rum

• Dimensioner: Bredde 55 til 250cm. Højde 50cm til 100cm. Dybde 17 til 50cm. Vægt 30-75kg.

• Effekt: 3kw pr brænder.

• Brænder: 2 Liters ignoRa burnerbox 35 med justerbar flamme

• Brændetid: 4 - 7 timer

• Materiale: Komplet rustfrit stål eller varmefast sortmalet stål.

• Producent: ignoRa 

• Designer: Morten Ejby

Levering:

Biopejsen leveres fragtfrit til brofaste øer i Danmark.

Kontakt os vedr. leveringstid på denne biopejs

Video af biopejsen:

15,995.00 DKK

Levering: ca 5 dage

Alle ovenstående indbygnings biopejse er enkeltsidet og kan leveres med en lukket bagside. 

Du kan derfor bygge dem ind i en væg, så de er synlige fra 1 rum.

Hvis du skal i gang med en ombygning, eller bygge nyt hus, så har her den oplagte muliged for at planlægge en rigtig flot enkeltsiden biopejs indsats ind i projektet. 

Det er nemt at montere vores indbygnings biopejse indsatser, i alle vægtyper.

Du er meget velkommen til at kontakte os, og tage en snak om netop jeres projekt.

Enkeltsidet biopejs

Ved enkeltsidet biopejse forstås, at indbygnings biopejsen kan bygges ind i en væg i et´ rum. På den denne måde hænger biopejsen ikke udenpå væggen, men er bygget ind næsten flat med væggen og ikke fylder meget ud i rummet. De kan alle leveres med en lukket bagside, så de er synlige fra det rum de er monteret.

Dette giver et utroligt lækkert "clean look" Så har du mulighed for at lave et hul i væggen og indbygge din biopejs, bliver resultatet virkelig flot. 

Montering af indsatser

Det er nemt at montere vores enkeltsidet biopejse indsatser i en væg.

Nogle af vores standard biopejse, kan sættes direkte ind i et hul i væggen, og blot fuges med varmebestandig fuge, hvor andre biopejse indsatser skal det planlægges med i projektet, og væggen bygges med op omkring pejsen. 

Så kontakt altid bio-pejse.dk i god tid inden du planlægger at montere en indbygget biopejse indsats. 

Vi anbefaler altid at i får jeres biopejs hjem, inden i laver hullet i væggen, så i er sikre på at hullet er lavet korrekt i forhold til at biopejsen skal passe ind i det.

Læs mere om montering og brug på Om Biopejse eller i bruger manualerne for ignoRa eller Horusbio.

Højeste kvalitet

bio-pejse.dk forhandler kun højkvalitets biopejse. Vores biopejse er certificeret og lever op til de nye EU standarder fra September 2015

Der er utrolig stor forskel på biopejs mærker, når det gælder kvalitet og sikkerhed. Markedet er desværre de senere år blevet oversvømmet af dårlige og usikre biopejs, som hverken er sikre eller certificeret. Det har desværre gjort at en del folk, har fået dårlig erfaring med biopejse, samt flere er kommet til skade. 

Derfor anbefaler vi KUN at købe en certificeret biopejs, og at i kontakter os inden køb, da det kan være svært at se på billeder på nettet om biopejsen er af ordentligt kvalitet.

Det er vores håb at de billige usikre "kina" modeller vil udgå af markedet, i løbet af nogle år, men dersværre ser vi stadig at mange sælger disse, trods at de ikke lever op til de nye EU standarder.

Bio-pejse.dk sælger kun sikre og certificeret.