Enkeltsidet indbygnings Biopejse indsatser - Synlig fra 1 rum

ignoRa Carbo biopejs indbygningsbiopejs - Enkeltsidet

Se flere billeder ved at klikke på billedet ovenfor

ignoRa Carbo biopejs

Indbygnings biopejse indsats - Enkeltsidet - Synlig fra 1 rum. 

Bredde 80cm. Højde 60cm. Dybde 20cm

Beskrivelse:

ignoRa Carbo indbygnings biopejs, er den helt rigtige biopejs, til det stilrene og moderne hjem. Den er smukt udført i malet stål udvendig og i rustfrit stål indvendig, som reflekterer flammerne flot.

Indbygning:

Carbo biopejs indsats kan nemt indbygges i alle vægtyper, med vægdybde minimum 10cm. Hvis den skal sidde glat med væggen, skal den bygges 20cm ind i væggen.

Ved indbygning laves blot et hul i væggen, så der er plads til en fuge hele vejen rundt. Biopejsen indsættes i hullet og skummes i hjørnerne, som eks. ved vindues montering. Derefter fuges der med varmebestandig fuge.  

Valgmuligheder:

ignoRa Carbo leveres standard i sortmalet yderramme samt rustfrit stål indeni. Yderrammen på biopejsen kan dog leveres i alle farve mod tillæg.

Hvis den skal monteres i en væg, så den er synlig fra 1 rum, skal der monteres en ignoRa Bagside, eller alternativt skal man selv varmeisolere bagsiden, med klinker, stål eller lignende. Vælg i dropdown menuen, om du vil have pejsen med eller uden bagside.

Der kan også tilkøbes ignoRa Glasfront, til denne biopejs. ignoRa Glasfront kan eftermonteres, og vil altid kunne afmonteres igen, uden at dette det bliver synligt på biopejsen. Tilføj denne til din indkøbskurv under tilbehør i top menuen.   

Tilbehør:

Specifikation:

• Enkeltsidet indbygnings biopejs indsats - Synlig fra 1 rum

• Dimensioner: Bredde 80cm. Højde 60cm. Dybde 20cm. Vægt 30kg.

• Effekt: 3kw

• Brænder: 2 Liters ignoRa biobrænder med justerbar flamme

• Brændetid: 4 - 7 timer

• Materiale: Sortmalet stål, samt rustfrit stål.

• Producent: ignoRa 

• Designer: Morten Ejby

Levering:

Biopejsen leveres fragtfrit til brofaste øer i Danmark.

Kontakt os vedr. leveringstid på denne biopejs

Video af biopejsen:

11,995.00 DKK

Levering: ca. 5 dage

Alle ovenstående indbygnings biopejse er enkeltsidet og kan leveres med en lukket bagside. 

Du kan derfor bygge dem ind i en væg, så de er synlige fra 1 rum.

Hvis du skal i gang med en ombygning, eller bygge nyt hus, så har her den oplagte muliged for at planlægge en rigtig flot enkeltsiden biopejs indsats ind i projektet. 

Det er nemt at montere vores indbygnings biopejse indsatser, i alle vægtyper.

Du er meget velkommen til at kontakte os, og tage en snak om netop jeres projekt.

Enkeltsidet biopejs

Ved enkeltsidet biopejse forstås, at indbygnings biopejsen kan bygges ind i en væg i et´ rum. På den denne måde hænger biopejsen ikke udenpå væggen, men er bygget ind næsten flat med væggen og ikke fylder meget ud i rummet. De kan alle leveres med en lukket bagside, så de er synlige fra det rum de er monteret.

Dette giver et utroligt lækkert "clean look" Så har du mulighed for at lave et hul i væggen og indbygge din biopejs, bliver resultatet virkelig flot. 

Montering af indsatser

Det er nemt at montere vores enkeltsidet biopejse indsatser i en væg.

Nogle af vores standard biopejse, kan sættes direkte ind i et hul i væggen, og blot fuges med varmebestandig fuge, hvor andre biopejse indsatser skal det planlægges med i projektet, og væggen bygges med op omkring pejsen. 

Så kontakt altid bio-pejse.dk i god tid inden du planlægger at montere en indbygget biopejse indsats. 

Vi anbefaler altid at i får jeres biopejs hjem, inden i laver hullet i væggen, så i er sikre på at hullet er lavet korrekt i forhold til at biopejsen skal passe ind i det.

Læs mere om montering og brug på Om Biopejse eller i bruger manualerne for ignoRa eller Horusbio.

Højeste kvalitet

bio-pejse.dk forhandler kun højkvalitets biopejse. Vores biopejse er certificeret og lever op til de nye EU standarder fra September 2015

Der er utrolig stor forskel på biopejs mærker, når det gælder kvalitet og sikkerhed. Markedet er desværre de senere år blevet oversvømmet af dårlige og usikre biopejs, som hverken er sikre eller certificeret. Det har desværre gjort at en del folk, har fået dårlig erfaring med biopejse, samt flere er kommet til skade. 

Derfor anbefaler vi KUN at købe en certificeret biopejs, og at i kontakter os inden køb, da det kan være svært at se på billeder på nettet om biopejsen er af ordentligt kvalitet.

Det er vores håb at de billige usikre "kina" modeller vil udgå af markedet, i løbet af nogle år, men dersværre ser vi stadig at mange sælger disse, trods at de ikke lever op til de nye EU standarder.

Bio-pejse.dk sælger kun sikre og certificeret.